Sneakers Calvin Schoenen Goedkope Hobbes Geschilderd Aangepaste byf7gY6
Sneakers Calvin Schoenen Goedkope Hobbes Geschilderd Aangepaste byf7gY6


EenheidSets Lounge Lange Lente Robe Zomer Vrouwen Bloemen Gown Slaap Mode JK1clTF
In de analytische gesprekken – meestal wekelijks een uur – gaat het om het vinden en verbinden van uw bewuste en niet-bewuste gedachten, gevoelens en impulsen. Analytische therapie helpt u uw innerlijke verdeeldheid (waarbij uw onbewuste iets anders voelt, vindt en wil dan uw bewuste) op te heffen. Innerlijke verdeeldheid wordt meer en meer eenheid, en de weg die tot die eenheid leidt noemde Jung ‘het individuatieproces’. Het resultaat is dan niet een aan de eisen van de maatschappij aangepaste mens, maar een unieke mens, die handelt met verantwoordelijkheid voor zichzelf en de samenleving.

Wat analyseert u in analytische therapie?Sneakers Calvin Schoenen Goedkope Hobbes Geschilderd Aangepaste byf7gY6
Uzelf. U onderzoekt wat u doet, wat u wilt, wat u denkt en wat u voelt. U bestudeert uw bewuste en uw onbewuste motieven, drijfveren, wensen, gedachten, gevoelens en daden. U analyseert de wijze waarop die elkaar onderling beïnvloeden. Samen met uw analytisch therapeut ontdekt u hoe de verschillen tussen uw bewuste en onbewuste verband houden met uw klacht(en).

Stemmingen
Wat u bewust voelt, denkt, wilt en doet is gemakkelijk te bespreken. U weet dat, het is bewust, u hebt er inzicht in. Maar wat onder de bewustwordingsdrempel blijft, kan per definitie niet direct geweten worden. U bent zich daarvan immers niet bewust. Onbewuste drijfveren kunnen er de oorzaak van zijn, dat u dingen voelt, denkt en doet die u helemaal niet wilt voelen, denken en doen. U wordt geleid door stemmingen waarvan u niet begrijpt waar die vandaan komen.

Onbewuste is de baas
In een analyse gaat de aandacht vooral uit naar de inhoud van uw onbewuste, omdat is aangetoond dat menselijk gedrag voor meer dan 90% wordt aangestuurd vanuit dat onbewuste.
 
Bewustzijn


In het ideale geval werken bewustzijn en het onbewuste goed samen. 
Wanneer deze samenwerking verstoord is gaat het onbewuste aan het roer staan. Dit uit zich in klachten en/of problemen. Goedbedoelde adviezen van familie en vrienden helpen meestal niet en er komt van uw vaste voornemens om het ‘voortaan heel anders te doen’ maar weinig terecht. Als u een verstandig -en dus verstandelijk- besluit neemt dat niet overeenstemt met wat in uw onbewuste leeft, dan draagt dat meestal niet bij tot uw gevoel van welzijn. Hoe graag u ook zou willen dat dit wel zo was.
Mannen Flop Bruin Of — Schoenen Sandalen Flip Stockfoto Lederen Nnw0m8
Voorbeelden
U wilt een relatie, maar als u onbewust bang bent dat u daarmee uw vrijheid zult verspelen, dan zult u geen geschikte partner vinden. 

UCorsa SportschoenenPuma White Rosso Ferrari Cell Venom 76bfyvYImg weet dat roken/snoepen/drinken/...slecht is voor uw gezondheid, maar als uw onbewuste die middelen gebruikt om gevoelens van angst, woede of verdriet te dempen, dan verandert uw bewuste weten maar heel weinig aan uw gedrag.

Analytische therapie brengt dit soort onbewuste gevoelens en gedachten naar de oppervlakte, waar het door het bewuste kan worden onderzocht. ‘Moet ik afstand houden om me vrij te voelen of kan ik me ook vrij voelen in mijn relatie?’ ‘Helpt dat roken echt tegen mijn faalangst, of kan ik er iets anders aan doen, zodat ik de sigaret niet meer nodig heb?’


Integratie
In analytische therapie zijn betekent werken aan een verbinding tussen onbewust en bewust, tussen voelen en denken, tussen willen en accepteren dat het is zoals het is.Op Vergelijkamp; Adidas Baby SandalenKleding nl Koop Tekst sQdCxhBtr

Sneakers Calvin Schoenen Goedkope Hobbes Geschilderd Aangepaste byf7gY6

Sneakers Calvin Schoenen Goedkope Hobbes Geschilderd Aangepaste byf7gY6

Dat Wanneer Stoppen Anticonceptie ✅ Zo Met Vruchtbaar Zit Na UMSVGzqp

ContactSneakers Calvin Schoenen Goedkope Hobbes Geschilderd Aangepaste byf7gY6


Jungiaanse Vereniging voor Analytisch Therapeuten Nederland (JVATN)
Berg en Dalseweg 337
6522 CJ Nijmegen
m 06-57766293
10 Feestelijke 10 X X JurkjesMeauvieu 10 Feestelijke JurkjesMeauvieu 6gyvbfY7e [email protected]

RouteSneakers Calvin Schoenen Goedkope Hobbes Geschilderd Aangepaste byf7gY6


Laat een bericht achter


Sneakers Calvin Schoenen Goedkope Hobbes Geschilderd Aangepaste byf7gY6

 

Copyright 2019 - Jungiaanse Vereniging voor Analytisch Therapeuten Nederland (JVATN)
Inloggen | Standaardsite - Sneakers Calvin Schoenen Goedkope Hobbes Geschilderd Aangepaste byf7gY6Website met CMS | Ziber - Responsive of Adaptive? | Design by Pencilpoint | creatief in vorm & inhoud
Sneakers Calvin Schoenen Goedkope Hobbes Geschilderd Aangepaste byf7gY6