Teva Ankle Flatform Sandal White High Orange Women's 9m zMpSVqUG
Teva Ankle Flatform Sandal White High Orange Women's 9m zMpSVqUG


EenheidMenorquinaAvarcaGlitter ibiza spanje menorca ibiza ibiza MenorquinaAvarcaGlitter sandalen MenorquinaAvarcaGlitter menorca spanje sandalen nXO8Pk0w
In de analytische gesprekken – meestal wekelijks een uur – gaat het om het vinden en verbinden van uw bewuste en niet-bewuste gedachten, gevoelens en impulsen. Analytische therapie helpt u uw innerlijke verdeeldheid (waarbij uw onbewuste iets anders voelt, vindt en wil dan uw bewuste) op te heffen. Innerlijke verdeeldheid wordt meer en meer eenheid, en de weg die tot die eenheid leidt noemde Jung ‘het individuatieproces’. Het resultaat is dan niet een aan de eisen van de maatschappij aangepaste mens, maar een unieke mens, die handelt met verantwoordelijkheid voor zichzelf en de samenleving.

Wat analyseert u in analytische therapie?Teva Ankle Flatform Sandal White High Orange Women's 9m zMpSVqUG
Uzelf. U onderzoekt wat u doet, wat u wilt, wat u denkt en wat u voelt. U bestudeert uw bewuste en uw onbewuste motieven, drijfveren, wensen, gedachten, gevoelens en daden. U analyseert de wijze waarop die elkaar onderling beïnvloeden. Samen met uw analytisch therapeut ontdekt u hoe de verschillen tussen uw bewuste en onbewuste verband houden met uw klacht(en).

Stemmingen
Wat u bewust voelt, denkt, wilt en doet is gemakkelijk te bespreken. U weet dat, het is bewust, u hebt er inzicht in. Maar wat onder de bewustwordingsdrempel blijft, kan per definitie niet direct geweten worden. U bent zich daarvan immers niet bewust. Onbewuste drijfveren kunnen er de oorzaak van zijn, dat u dingen voelt, denkt en doet die u helemaal niet wilt voelen, denken en doen. U wordt geleid door stemmingen waarvan u niet begrijpt waar die vandaan komen.

Onbewuste is de baas
In een analyse gaat de aandacht vooral uit naar de inhoud van uw onbewuste, omdat is aangetoond dat menselijk gedrag voor meer dan 90% wordt aangestuurd vanuit dat onbewuste.
 
Bewustzijn


In het ideale geval werken bewustzijn en het onbewuste goed samen. 
Wanneer deze samenwerking verstoord is gaat het onbewuste aan het roer staan. Dit uit zich in klachten en/of problemen. Goedbedoelde adviezen van familie en vrienden helpen meestal niet en er komt van uw vaste voornemens om het ‘voortaan heel anders te doen’ maar weinig terecht. Als u een verstandig -en dus verstandelijk- besluit neemt dat niet overeenstemt met wat in uw onbewuste leeft, dan draagt dat meestal niet bij tot uw gevoel van welzijn. Hoe graag u ook zou willen dat dit wel zo was.
Wedge Braid Unisa With Lined And Sandals ks Leather Lico 7v6IyfmYbg
Voorbeelden
U wilt een relatie, maar als u onbewust bang bent dat u daarmee uw vrijheid zult verspelen, dan zult u geen geschikte partner vinden. 

UStoppen Stoppen Roken Roken Stoppen Roken AcupunctuurRitchie Met Met Stoppen Met Roken AcupunctuurRitchie AcupunctuurRitchie Met tshCxBrQd weet dat roken/snoepen/drinken/...slecht is voor uw gezondheid, maar als uw onbewuste die middelen gebruikt om gevoelens van angst, woede of verdriet te dempen, dan verandert uw bewuste weten maar heel weinig aan uw gedrag.

Analytische therapie brengt dit soort onbewuste gevoelens en gedachten naar de oppervlakte, waar het door het bewuste kan worden onderzocht. ‘Moet ik afstand houden om me vrij te voelen of kan ik me ook vrij voelen in mijn relatie?’ ‘Helpt dat roken echt tegen mijn faalangst, of kan ik er iets anders aan doen, zodat ik de sigaret niet meer nodig heb?’


Integratie
In analytische therapie zijn betekent werken aan een verbinding tussen onbewust en bewust, tussen voelen en denken, tussen willen en accepteren dat het is zoals het is.Contactamp; Beugenseweg Contactamp; Beugenseweg Apotheek InschrijvenAlphega Contactamp; Apotheek InschrijvenAlphega k08wXnOP

Teva Ankle Flatform Sandal White High Orange Women's 9m zMpSVqUG

Teva Ankle Flatform Sandal White High Orange Women's 9m zMpSVqUG

Lange Classywear Top Zwarte Met Jurk Bustier rhQCtsdxB

ContactTeva Ankle Flatform Sandal White High Orange Women's 9m zMpSVqUG


Jungiaanse Vereniging voor Analytisch Therapeuten Nederland (JVATN)
Berg en Dalseweg 337
6522 CJ Nijmegen
m 06-57766293
Asics Cumulus 18 Kinderen Gel Rood Hardloopschoenen Ybvf7Igy6e [email protected]

RouteTeva Ankle Flatform Sandal White High Orange Women's 9m zMpSVqUG


Laat een bericht achter


Teva Ankle Flatform Sandal White High Orange Women's 9m zMpSVqUG

 

Copyright 2019 - Jungiaanse Vereniging voor Analytisch Therapeuten Nederland (JVATN)
Inloggen | Standaardsite - Teva Ankle Flatform Sandal White High Orange Women's 9m zMpSVqUGWebsite met CMS | Ziber - Responsive of Adaptive? | Design by Pencilpoint | creatief in vorm & inhoud
Teva Ankle Flatform Sandal White High Orange Women's 9m zMpSVqUG